19/02/2015 "¿De què parlem quan parlem de meditació?", amb Xavier Melloni i Svami Satyananda Sarasvati

Tornar
RSS

Dijous dia 19 de febrer de 2015 se celebrà l'activitat "¿De què parlem quan parlem de meditació?", dins el cicle Diàlegs de Pedralbes. Hi van intervenir Xavier Melloni, jesuïta, antropòleg i teòleg, i Svami Satyananda Sarasvati, monjo hindú, mestre de meditació i especialista en hinduisme, moderats per Francesc Torralba, doctor en filosofia i teologia, catedràtic de filosofia de la URL. L'acte es desenvolupà al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes.

Organitza: Ajuntament de Barcelona | Monestir de Pedralbes

Secretaria tècnica: Fragmenta Editorial

[Fotos a Facebook]

Propers diàlegs:

19/03/2015 19:30h: "Pensar Déu en femení", amb Lucía Caram i Victòria Molins, al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes. És necessari confirmar l'assistència al correu electrònic pedralbes@fragmenta.cat.

09/04/2015 19:30h: "La música com a llenguatge de l'ànima", amb Joan Vives i Jaume Radigales, al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes. És necessari confirmar l'assistència al correu electrònic pedralbes@fragmenta.cat.

 

21/05/2015 19:30"Desfent tòpics sobre els jueus", amb Manuel Forcano i Vicenç Villatoro, al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes. És necessari confirmar l'assistència al correu electrònic pedralbes@fragmenta.cat.

Llibres relacionats:

'¿De què parlem quan parlem de meditació?', amb Xavier Melloni i Svami Satyananda Sarasvati '¿De què parlem quan parlem de meditació?', amb Xavier Melloni i Svami Satyananda Sarasvati '¿De què parlem quan parlem de meditació?', amb Xavier Melloni i Svami Satyananda Sarasvati
"¿De què parlem quan parlem de meditació?", amb Xavier Melloni i Svami Satyananda Sarasvati

Dijous dia 19 de febrer de 2015 se celebrà l'activitat '¿De què parlem quan parlem de meditació?', dins el cicle Diàlegs de Pedralbes. Hi van intervenir  Xavier Melloni , jesuïta, antropòleg i teòleg, i  Svami Satyananda Sarasvati , monjo hindú, mestre de meditació i especialista en hinduisme, moderats per  Francesc Torralba , doctor en filosofia i teologia, catedràtic de filosofia de la URL. L'acte es desenvolupà al  Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes . [+]

Fotografies Clicka per descarregar les fotografies en alta resolució