El dilluns dia 22 de juny, a les 19:00h, se celebrà el debat amb el títol “Intel·ligència artificial i teologia”, amb motiu de la recent publicació del llibre ¿Humanos o posthumanos? Singularidad tecnológica y mejoramiento humano, coordinat per Albert CortinaMiquel-Àngel Serra(Fragmenta 2015). L’acte va tenir lloc en la sala de conferències de la Librería Ars (Calle del Coso 120, de Saragossa) i comptà, a més d’un dels autors, Albert Cortina, amb José Alegre i Francisco J. Génova.

L’acte fou presentat amb una breu presentació de Fragmenta Editorial, amb Ignasi Moreta, director i doctor en humanitats per la UPF. José Alegre, és professor de teologia moral fonamental i social del Centre Regional d’Estudios Teològics d’Aragó (CRETA) i director de la Revista Aragonesa de Teología. Francisco J. Génova Francisco J. Génova, eginyer tècnic i llicenciat en teologia que ha defensat la tesi doctoral: “Anne Foerst. Dimensió religiosa de la recerca de la Iltel·ligència Artificial”.

Inteligencia artificial y teología. Debate sobre el libro ‘¿Humanos o posthumanos?’ en Zaragoza from Fragmenta Editorial on Vimeo.

Activitat realitzada amb ajut de l’Institut Ramon Llull