27/09/2014 Raquel Bouso va parlar sobre el zen a la III Jornada Interreligiosa dels Amics dels Àngels

Tornar
RSS

Raquel Bouso, autora del llibre El zen (Fragmenta, 2008, en castellà 2012) va parlar sobre "El budisme zen - practicar el zen: zazen, sanzen, samu" a la III Jornada Interreligiosa dels Amics dels Àngels. Amb el títol "La contemplació en diverses tradicions religioses", la trobada se celebrà el dissabte 27 de setembre de 9 a 14:30h a la sala auditori de la Fundació Joan Maragall (València, 244, 1r, 08011 Barcelona).

El programa de la Jornada incloïa diverses intervencions més, a càrrec d'Enric Vendrell, director general d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya; Rafael Méndez, rector de la parròquia dels Àngels de Barcelona; Vicente Merlo, doctor en filosofia; i Agustí Pàniker, indòleg i editor.

Llibres relacionats:

  • El zen Raquel Bouso El zen Contrapunts de Ramon Badia, James W. Heisig i Berta Meneses
  • Zen Raquel Bouso Zen
Raquel Bouso, entrevistada a 'Para Todos La 2' (RTVE) Raquel Bouso, entrevistada a 'Para Todos La 2' (RTVE) Raquel Bouso, entrevistada a 'Para Todos La 2' (RTVE)
Raquel Bouso, entrevistada a "Para Todos La 2" (RTVE)

Raquel Bouso , autora del llibre  Zen és entrevistada per Marta Càceres i Juanjo Pardo al programa 'Para Todos la 2' (RTVE).     [+]

Raquel Bouso, autora de 'Zen', entrevistada a 'Religión Digital' Raquel Bouso, autora de 'Zen', entrevistada a 'Religión Digital' Raquel Bouso, autora de 'Zen', entrevistada a 'Religión Digital'
Raquel Bouso, autora de "Zen", entrevistada a "Religión Digital"

Raquel Bouso , autora del libro Zen , va ser entrevistada per Religión Digital per Jesús Bastante. [+]