25/02/2018 11:30 'L'escola de la Haru' al Monestir de Pedralbes

Tornar
RSS

Mishie Kuwashima, terapeuta de so i de xiatsu, parteix dels nou episodis relatats al llibre L'escola de la Haru per evocar els valors del zen a través de la música oriental, el cant i la paraula. Escoltarem petits fragments del conte de Flavia Company i gaudirem de les imatges que Luciano Lozano va pintar per il·lustrar aquestes històries d'aprenentatge vital. Aquest espectacle musical se celebrarà el diumenge 25 de febrer de les 11.30h a 13h al El Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbesés a la Baixada del Monestir, 9, Barcelona, i és necessari insrciure-s'hi.

L'activitat s'adreça a famílies amb nens de 6 a 12 anys. El preu és de 3€ i cal fer la reserva al correu reservesmonestirpedralbes@bcn.cat, al telèfon 93 256 34 27 o en aquest formulari.

Aforament limitat.

Transport: FGC: L6 (Reina Elisenda) | Metro: Maria Cristina, Palau Reial (L3) | Bus: H4, 63 i 78

Llibres relacionats:

Booktrailer de 'L'escola de la Haru', de Flavia Company i Luciano Lozano (Petit Fragmenta) Booktrailer de 'L'escola de la Haru', de Flavia Company i Luciano Lozano (Petit Fragmenta) Booktrailer de 'L'escola de la Haru', de Flavia Company i Luciano Lozano (Petit Fragmenta)
Booktrailer de 'L'escola de la Haru', de Flavia Company i Luciano Lozano (Petit Fragmenta)

Booktrailer de  L'escola de la Haru , amb text de  Flavia Company i il·lustracions de  Luciano Lozano . [+]