22/07/2020 Presentació en streaming del llibre 'A orillas del Yukón', de Bert Daelemans

Tornar
RSS

Bert Daelemans, doctor en teologia i jesuïta, va presentar el seu nou llibre, A orillas del Yukón, en un acte retransmès en directe per internet i que comptà amb les intervencions de l'autor, des de la Universidad Pontificia de Comillas a Madrid, d'Adeladia Gil Martínez, des de l'Instituto Cervantes de Moscou, de l'actor Ángel Maestre i del també jesuïta i antropòleg Xavier Melloni, des de la Cova de Sant Ignasi a Manresa. Va ser el dimecres 22 de juliol a les 12 h.

L'acte va ser presentat des de Barcelona per Ignasi Moreta, doctor en humanitats i editor de Fragmenta, i moderat per Teresa Salinas, de Comillas Cultural.

En A orillas del Yukón, Bert Daelemans explica la seva experiència de quatre mesos vivint amb els yup’ik a Alaska, recollint la pervivència de rituals i costus ancestrals en un context cristià.

L'acte fou organitzat per la Universidad Pontificia de Comillas, dins del programa Comillas Cultural, i comptvaa amb la col·laboració de Fragmenta Editorial.

Llibres relacionats:

Bert Daelemans, un jesuïta a la fi del món. Cristianisme a Alaska. Bert Daelemans, un jesuïta a la fi del món. Cristianisme a Alaska. Bert Daelemans, un jesuïta a la fi del món. Cristianisme a Alaska.
Bert Daelemans, un jesuïta a la fi del món. Cristianisme a Alaska.

Bert Daelemans , doctor en teologia y jesuïta, parla del seu nou llibre,  A orillas del Yukón , amb els escriptors  Mardía Herrero i Rafa Millán, al canal de Youtube que tenen ells, amb el títol 'Psicología y espiritualidad'. [+]

Presentació del llibre 'A orillas del Yukón', de Bert Daelemans Presentació del llibre 'A orillas del Yukón', de Bert Daelemans Presentació del llibre 'A orillas del Yukón', de Bert Daelemans
Presentació del llibre 'A orillas del Yukón', de Bert Daelemans

Bert Daelemans , doctor en teologia i jesuïta, va presentar el seu nou llibre,  A orillas del Yukón , en un acte retransmès en directe per internet i que comptà amb les intervencions de l'autor, des de la Universidad Pontificia de Comillas a Madrid, d'Adeladia Gil Martínez, des de l'Instituto Cervantes de Moscou, de l'actor  Ángel Maestre i del també jesuïta i antropòleg  Xavier Melloni , des de la Cova de Sant Ignasi a Manresa. Va ser el dimecres 22 de juliol a les 12 h. [+]