El dilluns dia 3 de novembre, Svami Satyananda Sarasvati va pronunciar una conferència sobre L’hinduisme, títol del llibre que acaba de publicar en castellà amb el nom de El hinduismo (edició en castellà de ), del que n’és l’autor, en un acte a la Sala Cortázar de la Biblioteca Nacional, Agüero 2502, CABA, de Buenos Aires (Argentina), organitzat por Advaitavidya Argentina, amb l’aval de l’Ambaixada de l’Índia en aquest país.

S’emmarca en una sèrie d’activitats de l’autor a Mèxic i l’Argentina fins a finals de novembre. A l’Argentina, Svami Satyananda Sarasvati hi ha estat entre el 21 d’octubre i el 4 de novembre, a les ciutats de Mar del Plata, Rosario i Buenos Aires.

A Buenos Aires hi ha fet les següents presentacions:

[text en castellà]

Sábado 1 de noviembre, de 14 a 20 hs.
Seminario: Shiva Sutras
Escritura fundamental de Shaivismo de Cachemira. El individuo debe darse cuenta de su identidad con lo Supremo.
En Olivos.

Domingo 2 de noviembre, de 14 a 20 hs.
Seminario: Katha Upanishad Libro sagrado del hinduismo. El Ser es lo único real, el sabio debe discernir entre lo permanente y lo transitorio.
En Fundación Hastinapura filial Boedo, Av. San Juan 3679, C.A.B.A.

Lunes 3 de noviembre, de 16 a 18 hs.
Conferencia: El hinduismo
En Biblioteca Nacional, Agüero 2502, C.A.B.A.
Entrada libre y gratuita

Martes 4 de noviembre, de 18 a 19:30 hs.
Satsang – un encuentro con la Verdad.
En Cine Teatro York, J. B. Alberdi 895, Olivos.
Entrada libre y gratuita

Los cupos a los seminarios son limitados, por lo que recomendamos reservar las vacantes con anticipación. Para más información, contáctese con: advaitavidyaargentina@gmail.com, tel. 15 6355-0036, 15 5951-9483