Tornar

Nina da Lua, Gemma Capdevila Silencia

Texto de Nina da Lua. Ilustrações de Gemma Capdevila

O tempo parou
quando a ouvimos chegar.

Era a Silencia,
a canção do silêncio.
Vinha de muito, muito longe...

Querem mesmo saber para onde vão as estrelas quando nasce o dia?

També disponible en català També disponible en castellà

Autora

Nina

Nina da Lua

Vaig néixer una nit d'estiu de 1979 a Barcelona i des de ben petita m'ha agradat jugar amb les paraules. Amb elles he trobat un bosc molt ample on fer volar sensacions lliurement per mitjà de contes i versos. Però també, gràcies a elles, he navegat per l'aire màgic de la ràdio o m'he endinsat en altres disciplines artístiques com ara la música, la fotografia o la pintura.
Amb tot... ¿et dic un secret? El silenci és el camí que sempre, sigui on sigui, em guia fins a «casa» i m'ajuda a contactar amb les estrelles i amb tot allò que no es veu, però se sent. Per això les meves fonts d'inspiració preferides són les que arriben sense trucar a la porta o es desxifren amb la carícia del vent!

Autora

Gemma

Gemma Capdevila

Vaig néixer a Barcelona l'hivern de 1988 i, des de llavors, he perseguit la primavera, el blau del mar, els sons del vent i la quietud de les muntanyes. Sóc il·lustradora, tinc clar que ho vull ser des dels dotze anys. He après gran part del que sé a l'Escola Llotja i a Eina. També he estudiat belles arts.
Visc al peu del Montseny i faig tallers a nens i nenes, dels quals surt bona part de la meva inspiració. Surto pels camins de vora casa meva corrent, caminant o, a vegades, volant, per cercar els secrets de la nit i imaginar-me el que passa al bosc quan no hi ha ningú per veure-ho. M'enamora buscar respostes, trobar preguntes i desplegar-les sobre el paper.

Silencia
Col·lecció:
Pequena Fragmenta
Volum:
8
Núm. de pàgines:
40
Primera edició:
octubre del 2016
ISBN:
978-84-15518-47-1
Enquadernació:
capa dura, 28 x 24 cm
A partir dos:
7 anos
PVP: 13.90
Booktrailer de 'Silencia', de Nina da Lua e Gemma Capdevila Booktrailer de 'Silencia', de Nina da Lua e Gemma Capdevila Booktrailer de 'Silencia', de Nina da Lua e Gemma Capdevila
Booktrailer de 'Silencia', de Nina da Lua e Gemma Capdevila

[+]