Teresa ForcadesCarles SalazarXavier Serra NarcisoJordi SideraFrancesc TorradeflotIgnasi Moreta, tots ells amb obra publicada a Fragmenta, són alguns dels docents del màster “Diversitat Religiosa: Pensament, Realitat i Gestió” que organitza la Càtedra Ferrater Mora de la Universitat de Girona des del gener fins el desembre de 2018.

El màster s’adreça a professionals de l’administració pública i entitats del tercer sector, responsables d’entitats religioses i estudiants amb inquietuds per conèixer el fenomen religiós i les seves dimensions teòriques, i adquirir un bagatge i una experiència pel que fa a la seva gestió.

Per a ser admès, es requereix titulació universitària. Les persones que no tinguin titulació universitària obtindran un certificat d’assistència al curs.

Beques i inscripcions

L’Obra Social “La Caixa” i la Universitat de Girona atorguen un màxim de 10 beques equivalents a l’import total del curs (7 i 3 respectivament) per al Màster en Diversitat Religiosa: Pensament, Realitat i Gestió de la Universitat de Girona. Consulteu les condicions de la convocatòria (en aquest document pdf).

Per més informació del màster i inscripcions, cliqueu aquí.