L'essencial és invisible als ulls

El dia 6 de gener, una subscriptora ens escrivia dient que els Reis Mags havien deixat, a casa seva, quatre noves subscripcions. Portaven el nom de Jordi Cuixart, Jordi Sànchez, Oriol Junqueras i Quim Forn. L’adreça d’enviament: les presons de Soto del Real i d’Estremera. I apuntava un desig: que ben aviat aquestes adreces puguin ser modificades pel carrer de les seves llars. Pocs dies abans, un pare regalava la subscripció a la seva filla; n’acabava de fer 18 i que deia que de religions no en volia saber res, però el seu pare estava segur que a la Clàudia li agradaria la revista. Algú altre obsequiava la veïna del replà. «Penso que la trobarà interessant», ens deia. I un mestre, i una petició de subscripció que venia d’Alemanya, i una comunitat de monges de Vic i un grup de joves que mediten plegats a Gràcia també s’afegien a la colla de Dialogal.

Gràcies als subscriptors i subscriptores de la revista, Dialogal està arribant a més persones, i es va eixamplant exponencialment la diversitat de lectors i lectores. Això ens fa pensar que aquest temps de transformació trepidant de les formes de viure genera, cada vegada més, la necessitat de repensar-ho tot, de reformular allò que dona sentit, de crear nous espais on humanitzar la  humanitat, malgrat tot.

En aquest context, la campanya per donar a conèixer i fer créixer la revista continua. Si la trobeu interessant, regaleu-la; deixeu els vostres exemplars a familiars, amics i coneguts; truqueu-nos o escriviu-nos suggerint nous lectors, espais o idees de difusió. Entre tots, continuem teixint complicitats, fem més viva aquesta mirada que, lluny d’esdevenir estàtica i teòrica, té la pretensió d’adaptar-se als canvis que anem vivint i de fomentar que no deixem d’arremangar-nos per fer possible allò que de vegades no ho sembla.

Avui, la mirada del món i de l’altre feta des de la voluntat d’aprofundir en la qualitat humana compartida és inevitablement necessària. El magnífic Petit Príncep, d’Antoine de Saint-Exupéry, ens ho diu en cada lectura: L’essencial és invisible als ulls. D’això va Dialogal.

 

Clara Fons i Duocastella
Directora de Dialogal


Relacionats