Videos

Mardía Herrero va parlar de “la vida com a pelegrinatge” al Fòrum Espiritual d’Estella (Navarra)

Mardía Herrero, autora Peregrina (2020), va intervenir amb la ponència “Camí de camins: la vida com a pelegrinatge” al Fòrum Espritual d’Estella (Navarra), el dissabte 9 de juliol, a partir de les 15:30 h. La trobada va celebrar-se amb el títol “El futur de les religions” del 8 al 10 de juliol als horts de l’Escola de Música (C. Teobaldo II, 1, Estella – Lizarra). També es va poder seguir en línia, aquí.

Juan José Tamayo va presentar ‘La compasión en un mundo injusto’ a Múrcia

El teòleg Juan José Tamayo va presentar el llibre La compasión en un mundo injusto (Fragmenta, 2021), el dimecres 29 de juny a les 20 h a la sala d’actes del Museu de la Ciutat (Pl. Agustinas, 7, Murcia). El van acompanyar Pilar Garrido Clemente, professora titular de l’Àrea d’Estudis Àrabs i Islàmics de la Universitat de Murcia, i Miguel Ángel Alzamora Domínguez, sociòleg i treballador social. Origen del vídeo: Instagram.

El Transhumanisme i el Nou Ordre Mundial, amb Jordi Pigem, Albert Cortina i Peio Sánchez

Jordi Pigem, autor de Pandèmia i postveritatAlbert Cortina (que, amb el primer, va participar a ¿Humanos o posthumanos?) i el sacerdot i teòleg Peio Sánchez, van compartir la taula rodona “El Transhumanisme i el Nou Ordre Mundial: Reseteig, pandèmia, guerra i canvi financer”. Va ser el dimarts dia 7 de juny, a les 19:30 h a la  a la parròquia de Santa Anna (C. Santa Anna 29, prop de Pl. Catalunya, Barcelona). També es va poder seguir per internet.

Diàleg interreligiós: un espai teològic i cultural de síntesi: Xavier Melloni a Lisboa

L’antropòleg, teòleg i jesuita Xavier Melloni, autor de Vers un temps de síntesi, és des del dia 23 al 26 de maig a Lisboa, Évora, Porto i Coimbra per pronunciar quatre conferències amb motiu de la publicació de Para um tempo de síntese, la versió portuguesa del llibre esmentat publicada per Fragmenta, la traducció del qual ha anat a càrrec d’Idalino Simões i que compta amb una introducció de João Carlos de Matos Paiva.