Videos

Jordi Pigem conversó con Nacho Bañeras en Zoom

El filósofo Jordi Pigem, autor del reciente libro Técnica y totalitarismo, mantuvo una charla con Nacho Bañeras en una sesión virtual en la plataforma Zoom de Cura Sui Cura Mundi. Fue el martes 14 de marzo a las 19 h. Cura Mundi […]

Mardía Herrero va parlar de “la vida com a pelegrinatge” al Fòrum Espiritual d’Estella (Navarra)

Mardía Herrero, autora Peregrina (2020), va intervenir amb la ponència “Camí de camins: la vida com a pelegrinatge” al Fòrum Espritual d’Estella (Navarra), el dissabte 9 de juliol, a partir de les 15:30 h. La trobada va celebrar-se amb el títol “El futur de les religions” del 8 al 10 de juliol als horts de l’Escola de Música (C. Teobaldo II, 1, Estella – Lizarra). També es va poder seguir en línia, aquí.

Juan José Tamayo va presentar ‘La compasión en un mundo injusto’ a Múrcia

El teòleg Juan José Tamayo va presentar el llibre La compasión en un mundo injusto (Fragmenta, 2021), el dimecres 29 de juny a les 20 h a la sala d’actes del Museu de la Ciutat (Pl. Agustinas, 7, Murcia). El van acompanyar Pilar Garrido Clemente, professora titular de l’Àrea d’Estudis Àrabs i Islàmics de la Universitat de Murcia, i Miguel Ángel Alzamora Domínguez, sociòleg i treballador social. Origen del vídeo: Instagram.

El Transhumanisme i el Nou Ordre Mundial, amb Jordi Pigem, Albert Cortina i Peio Sánchez

Jordi Pigem, autor de Pandèmia i postveritatAlbert Cortina (que, amb el primer, va participar a ¿Humanos o posthumanos?) i el sacerdot i teòleg Peio Sánchez, van compartir la taula rodona “El Transhumanisme i el Nou Ordre Mundial: Reseteig, pandèmia, guerra i canvi financer”. Va ser el dimarts dia 7 de juny, a les 19:30 h a la  a la parròquia de Santa Anna (C. Santa Anna 29, prop de Pl. Catalunya, Barcelona). També es va poder seguir per internet.