05/03/2022 Crisi sanitària, pandèmia i drets col·lectius, amb Pigem, Forcades, Talegón i Sánchez-Amat

Tornar
RSS

Jordi Pigem, autor de Pandèmia i postveritatTeresa Forcades, Bea Talegón i Meritxell Sánchez-Amat, van intervenir a la taula rodona "Crisi sanitària, pandèmia i drets col·lectius" que va tenir lloc el dissabte dia 5 de març, a les 11 del matí, a l'auditori de l'espai Calàbria 66 (C. de Calàbria 66, Barcelona), en un acte organitzat per Procés Constituent. També es va transmetre per internet.

Contrastant les clàssiques novel·les distòpiques d'Orwell i Huxley amb les propostes del Fòrum Econòmic Mundial i altres heralds del poder polític i econòmic, Pandèmia i postveritat analitza un gran nombre d'esdeveniments inesperats que ens toca comprendre.

Teresa Forcades, teòloga i metgessa, és autora de La teologia feminista en la història, Bea Talegón és comunicadora i Meritxell Sánchez-Amat és metgessa i presidenta del Fòrum Català d’Atenció Primària.

Llibres relacionats:

Pandèmia i postveritat, amb Jordi Pigem, Heike Freire, Pedro A. Prieto i Guillem Ferrer Pandèmia i postveritat, amb Jordi Pigem, Heike Freire, Pedro A. Prieto i Guillem Ferrer Pandèmia i postveritat, amb Jordi Pigem, Heike Freire, Pedro A. Prieto i Guillem Ferrer
Pandèmia i postveritat, amb Jordi Pigem, Heike Freire, Pedro A. Prieto i Guillem Ferrer

El llibre  Pandèmia i postveritat va serpresentat pel seu autor,  Jordi Pigem , el dilluns dia 24 de gener a les 19h, en un debat per internet amb Heike Freire, filòsofa i psicòloga, Pedro A. Prieto, enginyer de telecomunicació, i l'activista Guillem Ferrer. L'acte es va retransmetre per Youtube al  canal de Fragmenta . [+]

Fotografies Clicka per descarregar les fotografies en alta resolució