Tornar

Jordi Amenós, Albert Arrayás ¿Dónde está la luna?

Texto de Jordi Amenós. Ilustraciones de Albert Arrayás

Una noche, Pablo vio que la luna brillaba grande y redonda en el cielo. Al día siguiente, se dio cuenta de que era un poco más pequeña, y más pequeña aún cada día... hasta que desapareció por completo. ¡Qué misterio!

Pablo, con la ayuda de sus amigos, querrá saber qué le ha pasado a la luna.

Este libro nos invita a imaginar cuentos en familia para despertar la creatividad y reinventar el mundo.

Compra en AKIARA Books

Con el apoyo del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

També disponible en català També disponible en portuguès

Autor

Jordi

Jordi Amenós. Vaig néixer a Montcada i Reixac l’any 1978. Ja des de petit m’interessaven més les anècdotes que narraven els mestres que les seves explicacions durant les classes de matemàtiques. Durant anys m’he dedicat a l’espectacle familiar i de carrer, que m’ha descobert que el que veritablement em mou és poder fer bé a les persones a través de l’art. Des de llavors treballo com a terapeuta impartint tallers de constel·lacions familiars i narrativa terapèutica per la Península i Amèrica del Sud. M’ho passo molt bé ballant, jugant i narrant contes. Sóc un xic despistat i m’encanten el cinema i les bones històries. I m’agrada, i em fa bé, escriure. Considero que a la nostra societat li calen més històries profundes, mites i respecte per la natura, de la qual gaudeixo molt.

Web: www.jordiamenos.net.

Autor

Albert

Albert Arrayás. Vaig néixer a Barcelona l'any 1990, però fa un parell d'anys em vaig mudar a Corbera de Llobregat. Ja de ben petit m'agradava dibuixar, però tenia també altres aficions, com ara observar la natura. Llavors vaig pensar a estudiar biologia. Però abans de decidir-me, vaig intentar imaginar què em faria més feliç, i és evident quina va ser la resposta. Vaig començar belles arts a Barcelona i vaig experimentar moltes tècniques, tot i saber que volia dedicar-me a la il·lustració. En acabar la carrera em vaig instal·lar a Cadàver Exquisit (un espai de coworking), i això em va permetre ficar-me de ple amb la il·lustració, participar en exposicions i fer amistat amb moltíssima gent del sector creatiuil·lustratiu. I, des de llavors, no he parat de publicar llibres i fer el que realment m'omple per dins, l'ànima, el que em fa feliç.

Web: www.albertarrayas.com.

 

¿Dónde está la luna?
Col·lecció:
Pequeño Fragmenta
Volum:
5
Núm. de pàgines:
40
Primera edició:
febrer del 2016
ISBN:
978-84-15518-34-1
Enquadernació:
cartoné, 28 x 24 cm
A partir de:
3 años
Booktrailer de '¿Dónde está la luna?', con texto de Jordi Amenós y ilustraciones de Albert Arrayás Booktrailer de '¿Dónde está la luna?', con texto de Jordi Amenós y ilustraciones de Albert Arrayás Booktrailer de '¿Dónde está la luna?', con texto de Jordi Amenós y ilustraciones de Albert Arrayás
Booktrailer de '¿Dónde está la luna?', con texto de Jordi Amenós y ilustraciones de Albert Arrayás

[+]