Jordi Pigem, autor de Pandèmia i postveritatAlbert Cortina (que, amb el primer, va participar a ¿Humanos o posthumanos?) i el sacerdot i teòleg Peio Sánchez, van compartir la taula rodona “El Transhumanisme i el Nou Ordre Mundial: Reseteig, pandèmia, guerra i canvi financer”. Va ser el dimarts dia 7 de juny, a les 19:30 h a la  a la parròquia de Santa Anna (C. Santa Anna 29, prop de Pl. Catalunya, Barcelona). També es va poder seguir per internet.

Contrastant les clàssiques novel·les distòpiques d’Orwell i Huxley amb  propostes del Fòrum Econòmic Mundial i altres heralds del poder polític i econòmic, Pandèmia i postveritat analitza un gran nombre d’esdeveniments inesperats que ens toca comprendre.

¿Humanos o posthumanos? Singularidad tecnológica y mejoramiento humano, per la seva banda, va ser un llibre coordinat per Albert CortinaMiquel-Àngel Serra amb la participació de més de 200 autors.

L’acte comptà amb la col·laboració de la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat i del Grup Sant Jordi pels Drets Humans. També es va poder seguir per internet al canal de Youtube de la parròquia.