El 14 de gener de 2010, “Millennium” del Canal 33 va incloure una breu entrevista amb Josep Rius-Camps en el context d’un programa dedicat a les religions i, concretament, a les perseguides.

En primer lloc, el vídeo posa sobre la taula el mapa de les religions i els principals punts de conflicte que actualment hi ha entre unes i altres. A continuació s’entrevista el teòleg egipci Abu Zayd, amb qui descobrim una nova i poc ortodoxa interpretació de l’Alcorà, mb qui també es parla de l’edició dirigida per Josep Rius-Camps i Jenny Read-Heimerdinger que porta per títol Demostració a Teòfil. Evangeli i Fets dels Apòstols segons el Còdex Beza (Fragmenta, 2009).

Després, a la taula de debat, el filòsof bahá Arash Arjomandi, el jesuïta Jaume Flaquer i el catedràtic d’Ètica de la UB Norbert Bilbeny, donen pas al diàleg interreligiós. Al minut 01:06:00, Josep Rius-Camps, teòleg i biblista, presenta la citada edició dels textos de Lluc. I tanquen el programa en companyia del fundador i director de l’Orquestra Àrab de Barcelona.