Lluís Quintana Triasva presentar el llibre El instante recuperado, del qual és autor, amb Enrique Santos Unamuno, doctor en filologia hispánica i professor a la UEX, i Mardía Herrero, doctora en Literatura, escriptora i professora de secundària, el dimarts dia 19 d’octubre, a les 19h (a les 12 h a Mèxic, a les 13 h a Colòmbia i a les 14 h a l’Argentina) en directe des del canal de Youtube de Fragmenta Editorial.

El instante recuperado. La memoria involuntaria en la literatura y las artesQuintana, professor de llengua i literatura catalanes a la Universitat Autònoma de Barcelona, reflexiona sobre el paper que ha tingut la memòria involuntària en la història de la literatura i les arts a l’edat contemporània, a partir de l’estudi i la comparació de diversos autors de la tradició occidental. També defineix el concepte de memòria involuntària, comparant-lo amb altres, com associació d’idees, déja vurêverie.

L’acte, que comptà amb la col·laboració de les distribuïdores Nirvana Libros (Mèxic), Siglo del Hombre (Colòmbia) i Waldhuter (Argentina) i el suport de l’Institut Ramon Llull, va ser presentat per Ignasi Moreta, doctor en humanitats i editor de Fragmenta.