Carles SalazarJaume AngelatsXavier Serra NarcisoJordi SideraJoan FerrerFrancesc TorradeflotOriol Ponsatí-MurlàJordi PigemIgnasi Moreta, tots ells amb obra publicada a Fragmenta, són alguns dels docents de la tercera edició del màster i la segona del diploma d’especialització que porten per títol “Diversitat Religiosa: Pensament, Realitat i Gestió” i que organitza la Càtedra Ferrater Mora de la Universitat de Girona des des del 29 de setembre del 2021, i fins el 24 de setembre del 2022, en el cas del màster, i fins el 20 de maig del 2022, en el cas del diploma.

Aquest any, les classes per streaming, es poden seguir de forma presencial (Facultat de Lletres) o per videoconferència a través de la plataforma Zoom.

Tots dos s’adrecen a professionals de l’administració pública i entitats del tercer sector, responsables d’entitats religioses i estudiants amb inquietuds per conèixer el fenomen religiós i les seves dimensions teòriques, i adquirir un bagatge i una experiència pel que fa a la seva gestió.

Per a ser admès, es requereix titulació universitària. Les persones que no tinguin titulació universitària obtindran un certificat d’assistència al curs.

Per més informació del màster i inscripcions, cliqueu aquí; i pel diploma, aquí.