El dimarts 16 de gener de 2017, a les 19h, va celebrar-se una conversa amb el títol “Raimon Panikkar, entre Orient i Occident”, amb Ignasi Moreta, comissari de l’Any Panikkar, i Agustí Pániker, director de l’editorial Kairós. L’activitat va ser a la sala d’actes Oriol Bohigas de l’Ateneu Barcelonès (Canuda 6, Barcelona).

L’acte va ser presentat per Jordi Jiménez Guirao, ponent  de la Secció de Filosofia de l’entitat que l’acollia i l’organitzava, i va ser el primer del programa del centenari de Raimon Panikkar a Catalunya. Prèviament, Carles Llorens, vicepresident de l’Ateneu Barcelonès, Laura Borràs, directora de la Institució Lletres Catalanes i Lola López, comissionada d’Immigració, Interculturalitat i Diversitat de l’Ajuntament de Barcelona, van adreçar unes paraules de salutació.

Ignasi Moreta és, també, editor Fragmenta Editorial, on s’hi publica l’Opera Omnia de Raimon Panikkar, en català. D’altra banda, Agustí Pániker fou una de les 15 persones entrevistades per Laia de AhumadaEspirituals sense religió (Fragmenta, 2015).