Llibreria virtual: cistell de la compra

Actualment no hi ha llibres al cistell.

Per començar la compra consulti el nostre catàleg i pulsi el botó "comprar" als llibres que desitgi adquirir.

D'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, us informem que les vostres dades seran incorporades en un fitxer automatitzat propietat de FRAGMENTA EDITORIAL, SLL (codi d'inscripció: 2071200223). Per exercir el dret d'oposició, accés, rectificació o cancel·lació de les vostres dades, adreceu-vos a FRAGMENTA EDITORIAL, SLL per correu electrònic (fragmenta@fragmenta.cat) o postal (Plaça del Nord, 4, pral. 1.ª | 08024 Barcelona). El lliurament d'aquest formulari suposa que ens autoritzeu expressament a utilitzar les vostres dades per informar-vos sobre les nostres activitats, serveis i productes, finalitat única i exclusiva del fitxer.

Comandes a Espanya i Portugal a partir de 15 euros: SENSE DESPESES DE TRAMESA.

Comandes a Espanya i Portugal inferiors a 15 euros: 3 euros de despeses de tramesa.

Comandes contra reemborsament: 2 euros addicionals de despeses de tramesa.

Comandes a Europa: 4 euros de despeses de tramesa. (Ocasionalment, el cost podria ser superior a l'indicat. En aquests casos es comunicarà l'import de l'enviament per correu electrònic i no es cobrarà sense el vistiplau del client. No facin la transferència fins que els hi confirmem el preu final)

Comandes a la resta del món: per defecte, s'atribueixen 6 euros de despeses de tramesa. L'import real de l'enviament es comunicarà per correu electrònic i no es cobrarà sense el vistiplau del client. No facin la transferència fins que els hi confirmem el preu final.

Les comandes a Espanya i Portugal s'envien per missatgeria urgent (24 o 48 hores entre comanda i lliurament, tret de períodes de vacances).

Les comandes a Europa i a la resta del món s'envien per correu.
Rebreu la factura per correu electrònic, i la comanda a l'adreça postal que indiqueu.