Fragmenta Editorial va celebrar el dissabte dia 5 de maig el seu cinquè aniversari amb una trobada que aplegà lectors i autors sota el lema “Llegir, parlar, contemplar”, sumant més de 200 inscrits. El I Fòrum Fragmenta s’obrí amb un breu concert de música sufí i es clogué amb un diàleg entre Francesc Torralba i Vicenç Villatoro (autors del llibre Amb Déu o sense, un dels darrers publicats per Fragmenta) moderat per Joan Barril, després de tot un dia amb tallers, taules rodones i xerrades simultànies a la Casa d’Espiritualitat Sant Felip Neri, al barri de les Tres Torres de Barcelona.

Aquest vídeo-resum conté els testimonis i intervencions de Carme Martí, Emili Boix, Marc Vilarassau, Anna Punsoda, Francesc Tous, Arnau Piña, Brahim Yaabed, Francesc Torralba, Joan Barril, Vicenç Villatoro, Ignasi Moreta, Xavier Mallafré, Jordi Ferré, Ignasi Garcia Clavel, i Xavier Puigdollers. La banda sonora correspon al grup ‘Ushaq.

Hi ha una versió íntegra del fragment de la conversa de Francesc Torralba amb Vicenç Villatoro, introduïda per Joan Barril, aquí: https://vimeo.com/41782140