24/05/2020 16:30 CANCEL·LAT · «Panikkar, poeta i fangador», Lídia Pujol a Sant Benet de Montserrat

Tornar
RSS

L'artista Lídia Pujol oferirà l'espectacle «Panikkar, poeta i fangador», el diumenge, 24 de maig, a les 16:30 h, al Monestir de Sant Benet de Montserrat (Ctra. Monistrol a Montserrat. km. 10). L'any passat va publicar-se una edició especial del llibre Iniciació als Veda, de Raimon Panikkar, que inclou els textos, imatges i àudio de l'espectacle, estrenat el juliol de 2018.

L'activitat forma part del cicle "Diumenge de música i silenci" d'aquest monestir benedictí, cicle que coordina Teresa Forcades.

Formació:

Lídia Pujol, veu
Dani Espasa, orgue

Lídia Pujol també fou una de les persones entrevistades per Laia de Ahumada al llibre Espirituals sense religió i Teresa Forcades és autora de La teologia feminista en la història.

Entrada lliure. Aforament limitat.

 

Notícies relacionades:

Llibres relacionats:

Acte institucional de cloenda de l'Any Raimon Panikkar Acte institucional de cloenda de l'Any Raimon Panikkar Acte institucional de cloenda de l'Any Raimon Panikkar
Acte institucional de cloenda de l'Any Raimon Panikkar

El dimarts 2 d'abril a les 19h va tenir lloc al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat l’acte institucional de cloenda de l’ Any Raimon Panikkar , una commemoració impulsada pel Departament de Cultura i l'Ajuntament de Barcelona. L'acte estigué presidit pel M. Hble. Sr. Quim Torra, president de la Generalitat de Catalunya; comptà amb parlaments de representants de les entitats organitzadores i d' Ignasi Moreta , comissari de l' Any Panikkar . Els parlaments institucionals es combinaren amb fragments de l’espectacle  Panikkar poeta i fangador de  Lídia Pujol . [+]