09/07/2014 Guia per la lectura de 'L’experiència vèdica. Mantramañjarī' de Raimon Panikkar, a Girona

Tornar
RSS

El Seminari Raimon Panikkar de Pensament Intercultural de la Universitat de Girona va organitzar l'acte amb el títol "Guia per la lectura de L’experiència vèdica. Mantramañjarī de Raimon Panikkar", a càrrec de Xavier Serra Narciso, coordinador de l'Opera Omnia Raimon Panikkar (Fragmenta Editorial). Va tenir lloc el dimecres 9 de juliol a la Facultat de Lletres (Sant Domènec) de la Universitat de Girona(UdG, Plaça Ferrater Móra, 1).

L'activitat comptà amb la col·laboració de Fragmenta Editorial, Càtedra Ferrater Mora, UdG, Llibreria Geli.

L'experiència vèdica

A cura de l’autor i de Milena Carrara Pavan. Amb la col·laboració de Nelly Shāntā, Mary Rogers, Bettina Bäumer i Maria Bidoli. Coordinació de l’edició catalana: Xavier Serra Narciso. Traducció catalana: Esteve Serra Arús.

Els Veda són un dels corpus de literatura religiosa més antics de la humanitat, i constitueixen, a més, un dels primers documents literaris de l'Índia (entre el 2000 i el 1000 aC). Es tracta d'una de les manifestacions més fascinants de l'Esperit, segons el parer de Raimon Panikkar.

L'epifania vèdica forma part del patrimoni de la humanitat. Per això, la millor manera de posar-se al servei de la seva funció més profunda és compartir-la amb un esperit de fraternitat amb el conjunt de la humanitat. És el que fa Panikkar amb aquesta magna antologia dels Veda: compartir amb els lectors els millors textos de les escriptures vèdiques, degudament contextualitzats i comentats.

Aquest llibre proposa un autèntic camí iniciàtic que, seguint el ritme de la vida del cosmos, ens porti al naixement de la Vida plena en nosaltres.


Llibres relacionats:

  • L'experiència vèdica Raimon Panikkar L'experiència vèdica A cura de l’autor i de Milena Carrara Pavan. Amb la col·laboració de N...
Presentació d''Iniciación a los Veda', de Raimon Panikkar, a Barcelona Presentació d''Iniciación a los Veda', de Raimon Panikkar, a Barcelona Presentació d''Iniciación a los Veda', de Raimon Panikkar, a Barcelona
Presentació d'"Iniciación a los Veda", de Raimon Panikkar, a Barcelona

El dijous dia 8 de setembre va tenir lloc la pres [+]

Fotografies Clicka per descarregar les fotografies en alta resolució