El conseller de Cultura, Ferran Mascarell, va cloure els Diàlegs panikkarians

El conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ferran Mascarell, va cloure el cicle Diàlegs panikkarians que ha girat al voltant dels 8 volums publicats fins ara de l’Opera Omnia Raimon Panikkar els darrers mesos, publicada per Fragmenta Editorial. A la sessió de cloenda hi intervingueren, també, l’editor de FragmentaIgnasi Moreta i la presidenta de la Fundació Vivarium Raimon Panikkar, Milena Carrara. Vicente Merlo, doctor en filosofia, i Agustín Pániker, editor i indòleg, van mantenir, abans, l’última conversa, ahir dijous 3 d’abril de 2014 a les Cotxeres del Palau Robert, parlant del llibre L’experiència vèdica (Fragmenta, 2014), que els propers dies arribarà a les llibreries.

El cicle, que va començar el setembre de 2013, ha comptat ja amb la participació de Victoria Cirlot, Jordi Pigem, Francesc Torralba, Vicenç Villatoro, Laura Borràs, Jaume Pòrtulas, Eduard Cairol, Josep-Maria Terricabras, Victòria Camps, Ignasi Moreta, Joan-Carles Mèlich, Àlex Susanna, Xavier Melloni i Amador Vega.

Els Diàlegs panikkarians estan organitzats per la Fundació Vivarium Raimon Panikkar, la Institució de les Lletres CatalanesFragmenta Editorial i compten amb la col·laboració de l’Institut d’Humanitats de Barcelona i Casa Àsia.