16/10/2014 "L'experiència vèdica", de Raimon Panikkar, s'ha presentat a Banyoles

Tornar
RSS

El llibre L’experiència vèdica. Mantramañjarī de Raimon Panikkar, va ser presentat pel seu traductor, Esteve Serra Arús, i per Xavier Serra Narciso, coordinador de l'Opera Omnia Raimon Panikkar (Fragmenta Editorial), col·lecció de la que forma part l'obra. Va tenir lloc el dijous dia 16 d'octubre a les 7,30 de la tarda a la Llibreria L'Altell (carrer Canal, 2) de Banyoles, que n'era l'organitzadora.

L'experiència vèdica

A cura de l’autor i de Milena Carrara Pavan. Amb la col·laboració de Nelly Shāntā, Mary Rogers, Bettina Bäumer i Maria Bidoli. Coordinació de l’edició catalana: Xavier Serra Narciso. Traducció catalana: Esteve Serra Arús.

Els Veda són un dels corpus de literatura religiosa més antics de la humanitat, i constitueixen, a més, un dels primers documents literaris de l'Índia (entre el 2000 i el 1000 aC). Es tracta d'una de les manifestacions més fascinants de l'Esperit, segons el parer de Raimon Panikkar.

L'epifania vèdica forma part del patrimoni de la humanitat. Per això, la millor manera de posar-se al servei de la seva funció més profunda és compartir-la amb un esperit de fraternitat amb el conjunt de la humanitat. És el que fa Panikkar amb aquesta magna antologia dels Veda: compartir amb els lectors els millors textos de les escriptures vèdiques, degudament contextualitzats i comentats.

Aquest llibre proposa un autèntic camí iniciàtic que, seguint el ritme de la vida del cosmos, ens porti al naixement de la Vida plena en nosaltres.

Llibres relacionats:

  • L'experiència vèdica Raimon Panikkar L'experiència vèdica A cura de l’autor i de Milena Carrara Pavan. Amb la col·laboració de N...
'L'experiència vèdica', amb Vicente Merlo i Agustí Pániker 'L'experiència vèdica', amb Vicente Merlo i Agustí Pániker 'L'experiència vèdica', amb Vicente Merlo i Agustí Pániker
"L'experiència vèdica", amb Vicente Merlo i Agustí Pániker

El conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ferran Mascarell, va cloure el cicle  Diàlegs panikkarians que ha girat al voltant dels 8 volums publicats fins ara de l' Opera Omnia Raimon Panikkar els darrers mesos, publicada per  Fragmenta Editorial. Vicente Merlo , doctor en filosofia, i  Agustín Pániker , editor i indòleg, van mantenir, abans, l'última conversa, el dijous 3 d'abril de 2014 a les  Cotxeres del  Palau Robert , parlant del llibre  L'experiència vèdica ( Fragmenta , 2014). [+]

Fotografies Clicka per descarregar les fotografies en alta resolució