11/05/2017 Taula rodona "Experiència espiritual i diàleg entre islam i cristianisme" a Sevilla

Tornar
RSS

Dídac P. Lagarriga, autor del llibre De tu hermano musulmán Cartas de hoy a Charles de Foucauld (Fragmenta, 2017), intervingué a la taula redonda rodona "Experiència espiritual i diàleg entre islam i cristianisme" amb motiu de la publicació de l'esmentat llibre. Va ser el dijous 11 de maig a les 20h al Centro Arrupe (Av. Eduardo Dato 20) de Sevilla.

A la taula rodona, a més de l'autor, hi va participar Juan Antonio Senent de Frutos, profesor de filosofía del derecho y filosofía política y director del departament d'humanitats i filosofia de la Universitat Loiola d'Andalusia, Juan Manuel Palma, docent i impulsor d'Espacio Berakah, i Marcelino Sánchez, sacerdot jesuïta.

Aquest llibre ens convida a descobrir l'islam silent i místic, un islam no exempt d'un intens vessant social i cultural que busca sempre la trobada amb l'altre. L'autor ens fa entrar en el recinte del diàleg interreligiós: el destinatari de les cartes (Charles de Foucauld, el lector o la mateixa necessitat d'explicar-se) és el seu àlter ego i alhora també és l'altre.

L'acte fou organitzat pel Centro Arrupe amb el departament d'humanitats i filosofia de la Universitat Loiola d'Andalusia.

[Acte a Facebook]

Llibres relacionats:

  • De tu hermano musulmán Dídac P. Lagarriga De tu hermano musulmán Cartas de hoy a Charles de Foucauld Prólogo de Javier Melloni Epílogo d...
  • Del teu germà musulmà Dídac P. Lagarriga Del teu germà musulmà Cartes d’avui a Charles de Foucauld Pròleg de Xavier Melloni. Epíleg de...
Fotografies Clicka per descarregar les fotografies en alta resolució