Dídac P. Lagarriga, autor del llibre Del teu germà musulmà. Cartes d’avui a Charles de Foucauld, (Fragmenta, 2017), va mantenir una conversa amb els assistents al voltant d’aquest llibre amb motiu de la seva recent publicació. Va ser el dimarts 9 de maig, a les 18:30h, a la Biblioteca Can Puiggener (Pl. Primer de Maig 1, Sabadell).

L’acte se celebrava en el marc de la VIII Jornada de portes obertes als centres de culte de Sabadell que organitza Drets Civils de l’Ajuntament de Sabadell. La xerrada es feia en aquesta biblioteca, que té un fons àrab com a especialització.

Aquest llibre ens convida a descobrir l’islam silent i místic, un islam no exempt d’un intens vessant social i cultural que busca sempre la trobada amb l’altre. L’autor ens fa entrar en el recinte del diàleg interreligiós: el destinatari de les cartes (Charles de Foucauld, el lector o la mateixa necessitat d’explicar-se) és el seu àlter ego i alhora també és l’altre.