Josep M. Fisa, autor de Carles de Foucauld, germà Carles (Centre de Pastoral Litúrgica, 2010), i Dídac P. Lagarriga, autor del llibre Del teu germà musulmà. Cartes d’avui a Charles de Foucauld, (Fragmenta, 2017), van protagonitzar l’activitat “Carles de Foucauld, l’espiritualitat d’un pare del desert contemporani”. Va ser el dijous 20 d’abril a les 18:30h a la parròquia de Sant Pau del Camp (Sant Pau, 101), de Barcelona.

L’activitat, organitzada per Amics del DesertFragmenta Editorial, va començar amb una estona de silenci i meditació guiada. A continuació Josep M. Fisa va parlar sobre “Carles de Foucauld, la perifèria del desert” i, després d’ell, Dídac P. Lagarriga ho va fer sobre “Charles de Foucauld, el morabit cristià”. Finalment, va obrir-seun diàleg entre els assistents, acabant l’activitat a les 20:30h amb una dansa.

Els assistents van ser obsequiats amb un exemplar de Carles de Foucauld, germà Carles fins a exhaurir-ne les existències i podan adquirir exemplars de Del teu germà musulmà. Cartes d’avui a Charles de Foucauld.