25/09/2018 'Els mestres de la sospita', de Francesc Torralba, segona edició

Tornar
RSS

El dimarts 25 de setembre, a les 19h, va tenir lloc una taula rodona amb motiu de la segona edició revisada del llibre Els mestres de la sospita. Marx, Nietzsche, Freud, de Francesc Torralba, que va arribar a les llibreries fa uns mesos. A l'acte, a més de l'autor, hi van participar Norbert Bilbeny, catedràtic d'Etica de la UB, i Eloy Fernández Porta, doctor en humanitats i professor a la UPF. Va ser a la sala Oriol Bohigas de l'Ateneu Barcelonès (Canuda 6, Barcelona).

L'activitat es convocava onze anys més tard de la primera edició del llibre, que conté contrapunts del propi Norbert Bilbeny, Andrés Sánchez Pascual i Francisco Fernández Buey, pare d'Eloy Fernández Porta i a qui aquest acte pretén modestament homentajar. També s'emmarca en la commemoració del segon centenari del naixement de Karl Marx.

La Secció de Filosofia de l'Ateneu Barcelonès n'és l'organitzadora i el seu ponent, Jordi Jiménez Guirao, el va presentar.

Llibres relacionats:

'Els mestres de la sospita', de Francesc Torralba, segona edició 'Els mestres de la sospita', de Francesc Torralba, segona edició 'Els mestres de la sospita', de Francesc Torralba, segona edició
'Els mestres de la sospita', de Francesc Torralba, segona edició

El dimarts 25 de setembre, a les 19h, va tenir lloc una taula rodona amb motiu de la segona edició revisada del llibre  Els mestres de la sospita. Marx, Nietzsche, Freud , de  Francesc Torralba , que va arribar a les llibreries fa uns mesos. A l'acte, a més de l'autor, hi van participar  Norbert Bilbeny , catedràtic d'Etica de la UB, i Eloy Fernández Porta, doctor en humanitats i professor a la UPF. Va ser a la sala Oriol Bohigas de l' Ateneu Barcelonès ( Canuda 6 , Barcelona). [+]

Fotografies Clicka per descarregar les fotografies en alta resolució