La Fontana d’Or, de la Fundació Caixa Girona, ha acollit la presentació gironina del llibre Monges, de Laia de Ahumada. L’acte s’ha celebrat a iniciativa de la Delegació Diocesana de Vida Consagrada i la Delegació Diocesana per al Laïcat del Bisbat de Girona, amb la col·laboració de la Llibreria Geli. Ha obert l’acte M. Lluïsa Cortès, amb una intervenció musical amb la cítara. A continuació, han intervingut Jaume Avellí, delegat diocesà de Vida Consagrada, i Ignasi Moreta, editor. Montserrat Viñas, abadessa de Sant Benet de Montserrat, s’ha fet present a l’acte per videoconferència, i ha continuació han intervingut en l’acte Roser Garriga, religiosa de la congregació Missioneres Cor de Maria, Pepa Vignau, religiosa del Sagrat Cor de Jesús, i Laia de Ahumada, autora del llibre. Després d’un breu col·loqui, l’acte ha acabat amb dues interpretacions musicals més de M. Lluïsa Cortès amb veu i cítara.