La cripta de La Central del Raval va acollir la presentació de Teatre i més enllà, de Jerzy Grotowski. Aquest acte va servir de cloenda de l’Any Grotowski 2009, una iniciativa de la UNESCO en commemoració dels 10 anys de la mort del director de teatre polonès i dels 50 anys de la creació del seu Teatre Laboratori. L’acte va comptar amb la presència d’Inês Castel-Branco, editora de Fragmenta i autora de la introducció del volum, Anna Caixach, actriu, doctoranda en arts escèniques i traductora de tots els textos del volum, Jaume Mascaró, professor emèrit de filosofia i antropologia teatral a la UB, i Antonio Attisani, catedràtic d’història del teatre de la Universitat de Torí i autor de l’epíleg del llibre. Es va projectar també un vídeo amb un fragment d’una entrevista realitzada a Grotowski per Marianne Ahrne, de l’any 1992, la transcripció de la qual constitueix un dels 10 textos publicats en Teatre i més enllà.