L’auditori de la llibreria Bertrand es va omplir per assistir a la presentació del Dīwān, de Hal·lāg, editat, traduït i cal·ligrafiat per Halil Bárcena. L’acte, organitzat per l’Institut d’Estudis Sufís i Fragmenta Editorial, va començar amb un recital de fragments de l’obra a càrrec de la filòloga Mireia Estrada i el dramaturg Ahmed Ghazali, i amb una interpretació de música sufí a càrrec del grup ’Ushâq. A continuació va tenir lloc una taula rodona amb la participació de Perejaume, artista i poeta; Dolors Bramon, professora d’estudis àrabs i islàmics de la UB; Ignasi Moreta i Inês Castel-Branco, editors de Fragmenta; i Halil Bárcena, islamòleg i traductor del volum. Finalment, una nova interpretació de música sufí va cloure l’acte, al final del qual es va servir una copa de cava i unes baklawes (pastes siriolibaneses).