En el marc de la Trobada de Diàleg Interreligiós i Intercultural que es va celebrar el dissabte 13 de novembre a Cadaqués, es va presentar l’Opera Omnia Raimon Panikkar el dia abans, a la Sala d’Exposicions de la Societat l’Amistat, alhora que es va inaugurar l’exposició Secularitat Sagrada (expressió panikkariana), que donà títol a la trobada. Ho va convocar el Grup Vivarium Gerisena, la Parròquia de Santa Maria de Cadaqués i Fragmenta Editorial.

Hi van intervenir Milena Carrara, doctora en llengua i literatura estrangeres, Jordi Pigem, filòsof de la ciència i escriptor, Xavier Serra Narciso, catedràtic de filosofia, i Vicenç Altaió, director del Centre d’Art Santa Mònica. Va presentar l’acte Jaume Angelats, doctor en teologia. Hi va haver dansa, cants harmònics i música a càrrec de Núria Sala, Germana Gianini i Marc Pulido.