Avui neix Llegir en català, un blog per iniciativa d’un grup d’editorials independents per promoure els millors llibres de ficció dels nostres segells. Fragmenta, tot i que pràcticament no publica obres de ficció, s’hi estrena amb una entrada sobre Diari de Teòfil, de Josep Rius-Camps.

El blog reuneix editorials independents de Catalunya “que treballen per publicar els millors llibres en català. Hi posem la nostra feina i tota la nostra il·lusió a favor de la cultura en català”, segons diuen en el moment de la seva posada en marxa.

Al blog http://llegirencatala.wordpress.com s’hi pot trobar un llibre al mes per editorial, notícies i, en el futur, més informació i entrevistes.

És una iniciativa de l’editorial Raig Verd, en col·laboració amb PeriscopiLaBreuFragmentaMalesHerbesVienaL’AvençAlRevés1984SidillàGregal, i Meteora.

Ho podeu seguir a Twitter @llegirencatala