El periodista Jordi Basté, la monja dominica sor Lucía Caram i el jesuïta Josep M. Benítez, degà emèrit de la Pontifícia Universitat Gregoriana de Roma, presentaren el llibre De Benedicto a Francisco. Una crónica vaticana, del periodista Arturo San Agustín , que acaba de publicar Fragmenta. Fou el dijous 18 d’abril a l’Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna de Barcelona, davant més d’un centenar de persones, a les qual cal sumar les que ho seguiren internet via streaming.

L’acte fou presentat per Inês Castel-Branco, doctora en arquitectura i editora de Fragmenta, i Josep M. Carbonell, degà de la Facultat de Comunicació Blanquerna (URL) i president de la Fundació Joan Maragall. Totes tres entitats foren les organitzadores de l’acte.

[Fragmenta] San Agustín, Basté, sor Lucía y Benítez: “De Benedicto a Francisco” from Fragmenta Editorial on Vimeo.