Svami Satyananda Sarasvati, autor del llibre L’hinduisme (Fragmenta) serà l’encarregat de presentar-lo a la ciutat de la qual n’és veí. Serà aquest divendres 17 de maig a les 18:00 h, a l’Espai Tranquil de Barbany (C. Anselm Clavé 14) de Granollers.

L’hinduisme és la tradició espiritual i metafísica, encara viva, més antiga de la terra. No depèn de cap messies ni profeta, ni de la historicitat de cap persona. Tampoc no depèn d’un únic llibre sagrat (tot i el respecte que atorga als Vedes), ni d’una única doctrina o dogma, ni d’un únic culte, pràctica o camí; ni tan sols no depèn d’una única forma d’entendre la Realitat. Svami Satyananda Sarasvati (Barcelona, 1955) ha viscut tres dècades a l’Índia. Coneix a fons la tradició hindú, especialment la filosofia del Yoga, l’Advaita Vedanta i el shivaisme del Caixmir.