El dijous dia 9 de gener va presentar-se el llibre Cincuenta intelectuales para una conciencia crítica (Fragmenta, 2013), de Juan José Tamayo teòleg, a la sala d’actes de Cristianisme i Justícia (Llúria 13, Barcelona). A l’acte hi van intervenir, a més de l’autor, Lluís Bassets, director adjunt del diari El País, i Enric Canet, escolapi, director del Centre d’Infants del Raval.

Aquest acte fou organitzat pel Col·lectiu de Dones en l’Església, Església Plural, Cristianisme al Segle XXI, Parròquia de Sant Medir de Barcelona i Fragmenta Editorial, amb la col·laboració de Cristianisme i Justícia – F. Espinal.

Aquesta convocatòria ha coincidit amb la notícia que Juan José Tamayo rebrà el diploma i la Medalla d’Or de la Lliga Espanyola Pro Drets Humans per la seva aportació i treball intel·lectual al diàleg interreligiós, el dilluns dia 13 de gener a Madrid.

Podeu veure l’acte íntegre en aquest vídeo: