El dimecres 5 de febrer, a les 17 h, el periodista Arturo San Agustín, autor del llibre De Benedicto a Francisco. Una crónica vaticana (Fragmenta, 2013), participà a la taula rodona ‘El Vaticà’, junt amb Oriol Canals, escriptor, expert en màrqueting i comunicació, i director de negoci del diari Ara, i Enric González, periodista i escriptor, moderats per Pilar Argudo, filòloga i periodista cultural. Fou a La Capella (C. de l’Hospital, 56, Barcelona) en el marc de la Trobada de Novel·la Negra de Barcelona BCNegra 2014.

“Però, què hi fa el Vaticà en una trobada de novel·la negrocriminal? El Vaticà és l’estat del món on, literàriament si més no, hi ha més assassinats per metre quadrat. Bancs poc transparents, maniobres estranyes, xantatges…Parlem de realitat i ficció amb un novel·lista i dos dels periodistes barcelonins que coneixen millor Itàlia, Roma i, també, el Vaticà” (extret del programa).