El Càntic dels Càntics de Salomó (ed. i trad. Narcís ComadiraJoan Ferrer), Anirem tots al paradís, de Marie Balmary i Daniel MargueratSadhana, de Rabindranath Tagore, i Converses amb Josep Rius Camps, d’Ignasi Moreta són els quatre llibres que ja podeu votar a l’edició d’enguany de La Llança de Sant Jordi, impulsada per Òmnium Cultural i l’Associació d’Editors en Llengua Catalana.

El projecte La Llança de Sant Jordi, un aparador web on pots conèixer les principals novetats editorials de l’any i escollir quins seran els llibres més regalats per Sant Jordi.

Fent clic sobre les cobertes, pots llegir les sinopsis i decidir quin llibre regalaràs per Sant Jordi de cada categoria: ficció, no ficció iinfantil i juvenil. També pots dir quina creus que és la millor coberta. Tens temps fins el 20 d’abril. A més, si deixes les teves dades, pots guanyar un lot de llibres.

Els resultats del sondeig es donaran a conèixer el 22 d’abril en la 4a edició de la Festa de la Llança, que se celebrarà a la Fàbrica Moritz de Barcelona, i es faran públics al web. Aquell mateix dia, s’anunciaran els guanyadors del sorteig de lots de llibres que es farà entre els qui participeu a les votacions.