Ignasi Moreta, doctor en humanitats, editor de Fragmenta i autor de No et facis posar cendra. Pensament i religió en Joan Maragall (Fragmenta, 2010), va parlar sobre “Noves lectures de Joan Maragall” a la llibreria Documenta, Pau Claris, 144, Barcelona, el dimarts 21 d’octubre.

L’acte fou organitzat per la llibreria Documenta amb la col·laboració de Fragmenta Editorial i l’Arxiu Joan Maragall.

[Fotos a Facebook]

 

Ignasi Moreta (Barcelona, 1980) és professor de literatura catalana a la Universitat Pompeu Fabra i editor de Fragmenta. Doctor en humanitats per la Universitat Pompeu Fabra, s’ha especialitzat en l’estudi del pensament de Joan Maragall. Ha publicat treballs de recerca en l’àmbit de la filologia catalana i de les religions en diverses revistes especialitzades, i ha impartit conferències en universitats i institucions culturals d’Espanya, Mèxic, Colòmbia i el Perú. És autor de No et facis posar cendra. Pensament i religió en Joan Maragall (2010) i de Converses amb Josep Rius-Camps (2014), ha tingut cura de l’edició de dos llibres de Maragall —Visions & cants (2003) i, a Fragmenta, La Setmana Tràgica (2009)—, i forma part del comitè editorial de l’edició crítica de les obres completes de Joan Maragall. És director literari de Fragmenta Editorial, que va fundar —juntament amb Inês Castel-Branco— l’any 2007. L’any 2012 la Cambra del Llibre de Catalunya va reconèixer la seva tasca editorial amb el premi Memorial Ferran Lara a un jove emprenedor del sector del llibre.

Conferència “Noves lectures de Joan Maragall”, per Ignasi Moreta from Fragmenta Editorial on Vimeo.