Teresa Forcades, autora de La teologia feminista en la història(Fragmenta, 2008), ha pronunciat la conferència “Teologia feminista de l’alliberament: donar a llum la Llum” el dimarts dia 4 de novembre a l’Institut Français -Barcelone (Moià, 8, Barcelona), inaugurant el cicle de conferències amb el títol ‘Mons femenins, religions i creences: Les dones parlen’ organitzat per Africat(Associació Africana i Catalana de Cooperació).

L’acte ha estat moderat per Maria del Mar Griera, de l’ISOE de la UABA i ha comptat també amb la participació d’Ivet Castaño, coordinadora de l’Institut Català de les Dones a Barcelona, i Antoni Pérez-Portabella, director de l’Institut Catalunya-Àfrica, sota la presidència d’Enric Vendrell, director general d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya.

El cicle de conferències durarà fins el 15 de desembre segns un programa que podeu trobar aquí.