L’egiptòleg i doctor honoris causa en teologia per la Facultat de Teologia de Münster, Jan Assmann, autor de Violencia y monoteísmo (Fragmenta, 2014), ha pronunciat la conferència “¿El monoteisme condueix a la violència?” a la Universitat Pompeu Fabra (UPF) de Barcelona. L’acte s’ha celebrat el dimecres dia 19 de novembre de 2014 a l’Edifici Roger de Llúria de la UPF, en anglès.

Assmann, que també és catedràtic emèrit d’egiptologia de la Universitat de Heidelberg, professor honorari de la Universitat de Constança i compta amb dos doctorats honoris causa més (Yale i Jerusalem) realitza aquesta activitat en el marc de l’assignatura “Grans Tradicions Religioses” de la UPF.

L’acte, que ha estat presentat per la pofessora Raquel Bouso (UPF), l’organitzava l’Institut Universitari de Cultura i la Facultat d’Humanitats de la UPF, així com Fragmenta Editorial.