Dijous dia 22 de gener de 2015, a les 19.30 h, se celebrà l’activitat “Ètica de la compassió”, dins el cicle Diàlegs de Pedralbes. Hi intervindran Victòria Camps, catedràtica emèrita de filosofia moral i política de la UAB, i Joan-Carles Mèlich, doctor en filosofia i lletres i professor a la UAB, moderats per Francesc Torralba, doctor en filosofia i teologia, catedràtic de filosofia de la URL. L’acte es desenvolupà al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes.

Organitza: Ajuntament de Barcelona | Monestir de Pedralbes

Secretaria tècnica: Fragmenta Editorial

[Fotos a Facebook]

Propers diàlegs:

19/02/2015 19:30h: “¿De què parlem quan parlem de meditació?”, amb Xavier Melloni i Svami Satyananda Sarasvati, al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes. És necessari confirmar l’assistència al correu electrònic pedralbes@fragmenta.cat

19/03/2015 19:30h: “Pensar Déu en femení”, amb Lucía Caram i Victòria Molins, al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes. És necessari confirmar l’assistència al correu electrònic pedralbes@fragmenta.cat.

09/04/2015 19:30h.: “La música com a llenguatge de l’ànima”, amb Joan Vives i Jaume Radigales,al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes. És necessari confirmar l’assistència al correu electrònic pedralbes@fragmenta.cat

21/05/2015 19:30h. “Desfent tòpics sobre els jueus”, amb Manuel Forcano i Vicenç Villatoro, al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes. És necessari confirmar l’assistència al correu electrònic pedralbes@fragmenta.cat.