El dimecres 25 de febrer, a les 19:30h, va presentar-se a Madrid Conversaciones con el biblista Josep Rius-Camps, d’Ignasi Moreta(en català, Converses amb Josep Rius-Camps). Juan Martín Velasco, professor emèrit de fenomenologia de la Religió a la Universitat Pontifícia de Salamanca i a la Facultat de Teologia «San Dámaso», i José Ramón Busto, professor de la Facultat de Teologia de la Universitat Pontifícia Comillas, van acompanyar l’autor i el protagonista del llibre a la sala de graus de la Fundación Pablo VI (Paseo de Juan XXIII, 3– Edificio León XIII), de Madrid.

L’acte serà fou presentat per José Manuel Vidal, periodista i director de Religión DigitalIgnasi Moreta és professor d’humanitats a la Universitat Pompeu Fabra i editor de FragmentaJosep Rius-Camps és professor emèrit de la Facultat de Teologia de Catalunya.

L’organització va anar a càrrec de Religión DigitalFragmenta Editorial, amb la col·laboració de la Fundación Pablo VI.

Activitat realitzada amb ajut de l’Institut Ramon Llull