El dimarts 30 de juny, a les 19h, se celebrà la taula rodona al voltant del llibre El diàleg interreligiós, de Raimon Ribera. Hi intervingueren el propi autor, professor del Departament de Ciències Socials a ESADE, i Montse Castellà, presidenta de la Coordinadora Catalana d’Entitats Budistes i autora d’un dels contrapunts del llibre (Fragmenta, 2007). L’acte, moderat per l’advocat social Albert Parés, tingué lloc a la seu de l’Associació de Veïns del Centre (St. Miquel 34, Badalona) i ha fou organitzat per Justícia i Pau de Badalona.

Hi van col·laborar l’Associació de Veïns del Centre, Saltamartí Llibres i Fragmenta Editorial.

Diàleg interreligiós, per Raimon Ribera

En començar el segle XXI, unes quantes religions tenen una incidència real en la vida d’un nombre considerable de ciutadans de tot el món. Té sentit, doncs, que, independentment de quina sigui la posició personal de cadascú respecte al fet religiós, s’analitzin les religions i les seves relacions. Aquest llibre descriu el diàleg interreligiós en el marc de dos diàlegs més: l’intrareligiós i l’extrareligiós. Aborda també els problemes del diàleg, els seus protagonistes, la incidència que hi té la concepció prèvia de la religió, i les conseqüències que pot tenir per a les religions i per al món.