Raquel Bouso, professora a la UPF autora del llibre El zen (Fragmenta, 2008), i Josep Barcons, director de l’escola de Música de Casp, que va col·laborar en l’edició del llibre Moisès i Aaron (Fragmenta, 2012), d’Arnold Schönberg, han estat dos dels ponents de la IV Jornada Interreligiosa“L’espai sagrat en les tradicions religioses’, organitzada per l’associacióAmics dels Àngels. La trobada va celebrar-se el dissabte 3 d’octubrea la Fundació Joan Maragall (Barcelona).

El programa de la Jornada va comptar amb diverses intervencions més, a càrrec d’Enric Vendrell, director general d’Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya; Rafael Méndez, rector de la parròquia dels Àngels de Barcelona; Pablo García Acosta, professor a la UAB; Anna Serra, investigadora de la UPF i Víc, doctor en filosofia; i Víctor Pallejà, professor a la UPF.

Per més informació sobre el programa, aquí.