“La interioritat habitada El testimoni de Teresa de Jesús” és el títol del V Congrés d’Espiritualitat que els Carmelites Descalços van celebrar del 23 al 25 d’octubre al Santuari de Santa Teresina de Lleida. Laia de Ahumada, autora de Monges (2008) i Espirituals sense religió (2015), i Josep Oton, autor de Simone Weil: el silenci de Déu (2008), tots ells publicats per Fragmenta, hi van participar.

Otón intervingué a la sessió inaugural, divendres 23 a les 20:30h amb la conferència titulada «La recerca espiritual en la societat postmoderna». Per la seva banda, Ahumada fou la ponent el treball de grup grup «La interioritat teresiana avui, laics», el diumenge 25 a les 9:30h.

Per conèixer la resta del programa, altres informacions, cliqueu aquí.

Aquest acte era la cloenda de la celebració del V Centenari de Santa Teresa de Jesús.