El diumenge 17 d’abril, a les 12h, va celebrar-se un taller a partir del conte Funàmbulus, un àlbum infantil amb text d’Àlex Tovar i il·lustracions d’Àfrica Fanlo, publicat a la col·lecció Petit Fragmenta. L’acte va tenir lloc en el marc del Festival Circ Cric a la seva carpa del Camí de la Serra de Can Vilatort 10, a Sant Esteve de Palautordera.

Àlex TovarÀfrica Fanlo ens van explicar el seu conte Funàmbulus, una història sobre l’art de viure en equilibri. Una aventura per caminar, vèncer pors, ser lliure, somiar, superar proves i arribar a un destí ple d’amics. Només cal estirar un fil…

Vam descobrir el conte a través de la veu dels autors, vam provar de caminar sobre una corda imaginària i vam construir el nostre propi funàmbul a partir d’un tap de suro i de pals de broqueta.

L’acte s’adreçava especialment a famílies amb nens de 3 a 8 anys.