El dissabte 9 de juliol, a les 12h, va celebrar-se un contacontes-taller a partir del llibre Respira, amb text i il·lustracions d’Inês Castel-Branco, publicat a la col·lecció Petit Fragmenta. L’acte va tenir lloc al Museu de la Xocolata (Comerç, 36), a Barcelona, i fou exclusiu per a socis del club TR3SC.

[Text de TR3SC] Un any més et proposem de nou participar a una de les activitats més populars entre els nostres socis més menuts: el Contacontes d’estiu del TR3SC. Un cop més, ens trobarem tots en un entorn deliciós que desper-ta la imaginació de petits i grans: el Museu de la Xocolata de Barcelona.

La cita serà el matí del dissabte 9 de juliol i el llibre escollit per a l’ocasió, Respira de l’autora Inês Castel-Branco (Fragmenta Editorial), un diàleg entre un nen i la seva mare a l’hora d’anar a dormir. Però aquest diàleg podria esdevenir a qualsevol hora i en qualsevol lloc. Perquè, en realitat, el que presenta aquest llibre és un recull d’exercicis il·lustrats que poden ajudar els més petits a prendre consciència de la seva respiració. Després del contacontes hi haurà xocolata per a tothom, grans i petits! Reserva ja la teva plaça i gaudeix d’aquesta activitat estrella dels dies d’estiu!.