El dissabte dia 24 de setembre, a les 11:00h ha tingut lloc la presentació en forma de taller del llibre Respira, a càrrec d’Inês Castel-Branco, autora del text i de les il·lustracions, i directora de la col·lecció Peitit Fragmenta, on s’ha publicat. L’acte formava part de les activitats infantils de la cinquena edició del Mercat de Lletres d’Igualada, que se celebrava durant tot el dia al Museu de la Pell de la ciutat (C. Dr. Joan Mercader, s/n).

Respira és un recull d’exercicis il·lustratsque poden ajudar els més petits a prendre consciència de la seva respiració.

L’acte s’ha celebrat a l’espai infantil del rcinte i és organitzat per Llegim…? llibreria. Encabat, l’autora ha signat exemplars del llibre a l’espai especiífic de signatures.

Concurs de fotos

Una de les activitats previstes al programa del Mercat, la majoria amb premis, consisteix en el #concursmercatdelletres. Es tractava d’enviar les millors fotos literàries i del Mercat de lletres, afegint el hashtag #concursmercatdelletres. El premi a la millor foto serà una polaroid instant. Hi havia temps fins el 25 de setembre. La inscripció al concurs suposa l’acceptació de les bases que estaven publicades aquí.