El dissabte 22 d’octubre va celebrar-se un taller-contacontes amb Respira, l’àlbum que compta amb text i il·lustracions d’Inês Castel-Branco, a càrrec d’ella mateixa, a Dòria Llibres (Argentona, 24, Mataró). També hi vam parlar de la resta de llibres de Petit Fragmenta.

A l’activitat s’hi va explicar el conte alhora que vam ajudar a nens i no tan nens a respirar com una ona del mar, com un arbre que creix, com el vent que dissipa els núvols, com un gat o un ocell, un globus o una campana. En acabar l’activitat, hi vam presentar breument la resta de llibres de la col·lecció Petit Fragmenta.

Respira és un diàleg entre un nen i la seva mare a l’hora d’anar a dormir. Aquest diàleg podria succeir a qualsevol hora del dia i a qualsevol lloc, perquè, en realitat, el que presenta aquest llibre és una recopilació d’exercicis il·lustrats que poden ajudar als més petits a prendre consciència de la seva respiració.

Fotos: Núria Dòria i Fragmenta Editorial.

[Fotos a Facebook aquí i aquí]