El divendres 18 de novembre, a les 19h, a l’Auditori de Vinseum (Plaça Jaume I, 5, Vilafranca del Penedès) s’hi va celebrar una taula rodona amb el títol “El diàleg interreligiós, a partir del Llibre del gentil i dels tres savis, de Ramon Llull“. Aquest llibre ha estat publicat recentment en una versió per al públic infantil d’Ignasi Moreta, professor de literatura a la UPF i editor de Fragmenta, i il·lustrat per Àfrica Fanlo, dins la col·lecció Petit Fragmenta.

La taula rodona comptà amb Ahmed Benhallal, president de l’associació Llum del Nord, de Vilafranca, Montse Castellà, vicepresidenta de la Coordinadora Catalana d’Entitats Budistes i presidenta de l’Associació Unesco per al Diàleg Interreligiós (una dels autors dels contrapunts del llibre El diàleg interreligiós, de Raimon Ribera, Fragmenta 2007), Salvador Guasch, inspirador de Monvir, i Francesc X. Marín, membre del Consell Assessor per a la Diversitat Religiosa de la Generalitat de Catalunya i assessor de la col·lecció Assaig de Fragmenta. Va ser moderada per Teresa Costa-Gramunt, escriptora.

L’acte havia estat organitzat organitzat per Òmnium Cultural – Alt Penedès i la Secció literària de L’Agrícol. Forma part de l’Any Llull.